Mid-Toimikunta

Toiminta:
Toimikunnan strateginen tavoite on mid-ikäisten harjoittelu- ja valmennuskulttuurin kohottaminen. Lisäksi mid-toimikunta järjestää seuran mid-ikäisille toimintaa mm. kilpailuiden, pelimatkojen ja yhteistoiminnan merkeissä. Toimikunta kannustaa mid-ikäisiä osallistumaan liiton virallisiin kilpailuihin. Toimikunta osaltaan edistää ja ylläpitää klubin yhteishenkeä keräämällä mid-ikäisiä yhteen. Mid-ikärajat ovat naisilla ja miehillä 30 v.

Painopistealueet:
Midien kesäliiga "MID-Trophyn" osallistujamäärän kasvattaminen. Kannustetaan midejä osallistumaan liiton virallisiin kilpailuihin.

Erityistä vuonna 2019
Toiminnan laajentaminen. Aktiivisten mid-ikäisten määrän kasvattaminen, erityisesti ikäluokasta 30-35.
Yhteistoiminnan käynnistäminen alueen muiden mid-toimikuntien kanssa.

MID-Trophyn säännöt:
Osallistumisoikeus on kaikilla yli 30 vuotiailla miehillä ja naisilla jotka ovat BG:n jäseniä. Alkukilpailuja pelataan yhteensä 6 kpl viikkokisojen muodossa, jokainen alkukilpailu pelataan 9-reikäisenä, pelimuotona tasoitukseton pistebogey. Merkitsijän tasoitus tulee olla 36 tai pienempi, lisäksi suositus on, ettei merkitsijä ole pelaajan puoliso tai avopuoliso. Alkukilpailut pelataan: miehet tee valkoinen, naiset tee keltainen. Toimikunta päättää alkukilpailujen teet ja ne ilmoitetaan kilpailukutsussa.
Finaali pelataan 18 reikäisenä: miehet tee valkoinen, naiset tee keltainen. Osallistumisoikeus finaaliin on, alkukilpailuissa kerätty väh. 1 piste (osallistunut väh. kerran alkukilpailuun).

Osakilpailuissa jaetaan pisteitä seuraavasti:
sija 1 -----7 pistettä
sija 2 -----5 pistettä
sija 3 -----4 pistettä
sija 4 -----3 pistettä
sija 5 -----2 pistettä
sijat 6 eteenpäin -----1 piste

Osakilpailuissa tasatulokset ratkaistaan matemaattisella menettelyllä.
Finaalissa jaetaan pisteitä seuraavasti (alkukilpailuissa kerätyt ranking pisteet lasketaan mukaan
kokonaistilanteeseen):
sija 1 -----14 pistettä
sija 2 -----10 pistettä
sija 3 -----8 pistettä
sija 4 -----6 pistettä
sija 5 -----4 pistettä
sija 6 -----2 pistettä
sijat 7 eteenpäin -----1piste

Finaalissa tasatulokset ratkaistaan matemaattisella menettelyllä. MID-Trophyn kokonaiskilpailun voittaja on eniten alkukilpailuista ja finaalista yhteensä rankingpisteitä
kerännyt pelaaja. Mikäli kokonaiskilpailu päättyy voittajan osalta tasatilanteeseen, määräytyy sarjan voittaja seuraavassa järjestyksessä (huomioiden alkukilpailut ja finaali): eniten 1.-sijoja saavuttanut, eniten 2.-sijoja saavuttanut, eniten 3.-sijoja saavuttanut, finaalin sijoitus.
Kokonaiskilpailun sijoituksista 2 eteenpäin mahdolliset tasatulokset jäävät voimaan.